Maak je klaar voor de zomer met grillaccessoires van ONYX Cookware

De zomer is om de hoek en dat betekent voor velen van ons dat het grillseizoen begint. Samenkomen met familie en vrienden en genieten van de geur van gegrild voedsel is een van de grote geneugten van de zomer. Als je ook uitkijkt naar het aansteken van de grill en genieten van goede steaks of knapperige worsten, is het belangrijk dat je je grillaccessoires op orde hebt om een succesvolle ervaring te garanderen. Bij ONYX Cookware weten we hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op elke grillsituatie, daarom hebben we een overzicht samengesteld van de belangrijkste grillaccessoires, zodat je goed uitgerust bent voor de zomerse grillavonden.

Laten we ontdekken hoe onze grillaccessoires van ONYX Cookware je klaarstomen voor het grillseizoen.

ONYX Cookware Grillmand

Heb je ooit de frustratie ervaren van het bereiden van kleine, delicate voedingsmiddelen die gemakkelijk door het grillrooster vallen? Hier is onze grillmand de oplossing. Met zijn cilindrisch ontwerp en ruime capaciteit van 2 liter, stelt deze grillmand je in staat alles van kleine groenten tot frietjes te bereiden, zonder risico dat iets door het rooster valt. Het net van de grillmand zorgt ervoor dat rook en warmte gelijkmatig rond je eten worden verdeeld, wat zorgt voor een gelijkmatige bereiding en de authentieke grillsmaak. De grillmand is ook vaatwasmachinebestendig, dus schoonmaken is altijd snel en gemakkelijk.

ONYX Cookware Marinade Injector

Deze marinade injector is ontworpen om marinades direct in het vlees te injecteren, wat zorgt dat elke hap vol van smaak is. Traditionele marinademethoden beïnvloeden meestal alleen de buitenste lagen van het vlees, maar met onze marinadespuit wordt al het vlees verzadigd, wat zorgt voor een verbeterde smaakervaring. De marinadespuit van roestvrij staal garandeert duurzaamheid, terwijl het ook is ontworpen om ook dikke marinades moeiteloos te hanteren. Drie verschillende naaldtypen zijn inbegrepen, zodat je de spuit precies kunt aanpassen aan het type marinade en vlees dat je bereidt. Het is gemakkelijk te demonteren en vaatwasmachinebestendig.

ONYX Cookware Grillmat

Met deze grillmat voorkom je dat eten aanbrandt, waardoor je grill moeilijk schoon te maken wordt. Deze grillmat zorgt ervoor dat alles van delicate vis tot sappige steaks en knapperige groenten gelijkmatig wordt gegrild, intact blijft en niet aanbrandt. Onze grillmat is gemaakt van voedselveilige siliconen, wat zorgt voor een anti-aanbakoppervlak terwijl het een optimale warmteverdeling biedt. Op deze manier voorkom je ongelijkmatig gegrild voedsel en behoud je tegelijkertijd de authentieke grillsmaak. De grillmat kan eenvoudig worden afgeveegd met een doek, of in de vaatwasser voor een grondige reiniging. De grillmatten kunnen keer op keer gebruikt worden en werken op alle soorten grills.

ONYX Cookware Bluetooth Vleesthermometer

Als je grilt, is er niets erger dan een droog of onvoldoende bereid resultaat. Met onze Bluetooth vleesthermometer zorg je dat de bereiding precies is, zodat je niet constant de grill in de gaten hoeft te houden. Het draadloze ontwerp betekent dat je vrij kunt bewegen binnen een straal van tien meter, terwijl je de kookprogressie vanaf je telefoon bewaakt. Met de mogelijkheid om vier apparaten aan te sluiten, kun je gemakkelijk verschillende soorten vlees tegelijk in de gaten houden. De vleesthermometer zorgt ervoor dat je vlees altijd perfect bereid wordt, ongeacht welk type vlees je bereidt.

ONYX Cookware BBQ Grill Kit

Deze BBQ Grill Kit is zorgvuldig geselecteerd om je de beste uitrusting te bieden voor als je gaat grillen. De set bevat onze BBQ turner, BBQ silicone brush, BBQ vork, BBQ tong en BBQ borstel. De BBQ turner is perfect voor het omdraaien van alles van hamburgersteaks tot groenten met gemak en precisie. De BBQ fork heeft een ergonomisch ABS-handvat, dat niet alleen comfortabel is om vast te houden, maar ook water- en vlekbestendig is. Het is ontwikkeld om het meeste vlees op de grill te hanteren, van een grote braadstuk tot een knapperige kip. De BBQ tong is het perfecte grillgereedschap voor de fijnere details - ideaal voor het omdraaien van kleine delicatessen of grote steaks en worsten. De BBQ silicone brush zorgt ervoor dat marinades en sauzen gelijkmatig over je vlees en groenten worden verdeeld. De BBQ borstel zorgt ervoor dat je de grill snel en gemakkelijk schoon kunt maken na gebruik.

ONYX Cookware Burger Smasher

Deze Burger Smasher helpt je om gelijkmatige, platte burgerpasteitjes te maken voor je hamburgers, zodat je een gelijkmatige bereiding en een heerlijke korst verzekert. Met een stevig handvat en robuust ontwerp is de Burger Smasher eenvoudig te gebruiken en perfect om je burgers een professionele touch te geven, of je nu werkt met rundvlees, kip of plantaardige burgers. Neem je grillavond naar het volgende niveau met onze Burger Smasher en geniet elke keer van perfect gevormde burgerpasteitjes.

Klaar voor de start, grillen!

Bij ONYX Cookware wensen we je een vrolijke zomer vol met talloze grillavonden. We weten dat de zomer zowel zon als regen kan brengen, maar onthoud dat elk zomerweer grillweer is! Met de grillaccessoires van ONYX Cookware ben je goed uitgerust om het grillen te beheersen, ongeacht het weer. Onze accessoires zijn ontworpen om je grillervaring zowel eenvoudiger als leuker te maken. Dus steek de grill aan en geniet van de zomer - fijne grillplezier!

Producten gebruikt in dit artikel

BBQ GRILL KIT

ONYX COOKWARE™ BBQ GRILL KIT

€84,99 €124,95
Bespaar 31%
Lees meer
Lees meer
Lees meer