Á propos ONYX COOKWARE™

Bij ONYX COOKWARE™ ontwikkelen en produceren wij het meeste innovatieve kookgerei dat u ooit zult kunnen vinden. Onze producten gaan een leven lang mee en veranderen uw opvatting over wat er mogelijk is in een keuken.

Onze producten

Vanaf het begin van de mensheid gebruiken wij al middelen van variërende kwaliteit en samenstelling om ons te helpen ons voedsel te bereiden. Bij ONYX COOKWARE™ Cookware combineren we graag moderne technologie met een van de oudste productcategorieën aller tijden; kookgerei.

Het begon allemaal met onze hybride pan met antiaanbaklaag, met ons gepatenteerde ONYX COOKWARE™ lasergeëtste zeshoekige design en dit is vandaag de dag nog steeds ons belangrijkste product. Door onze innovatieve technologie hebben we een volledige serie kookgereiproducten kunnen produceren die u het beste van beide werelden biedt; de antiaanbakfunctie van een normale antiaanbakpan en de duurzaamheid van een professionele, roestvrijstalen of gietijzeren pan.

Onze beloften

Onze producten zijn het beste. Wij weten dat, maar wij weten ook dat u dat ook nog niet weet. Om onze klanten net zo vertrouwd te laten raken met onze producten, net zoals wij zelf zijn, bieden we u 5 jaar garantie en 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op elk product dat wij maken. Als u er niet 100% tevreden mee bent, krijgt u uw geld terug. Wij weten dan ook heel zeker dat u helemaal weg zult zijn van onze producten!

De distributieketen

Het draait echter niet alleen maar om de producten zelf. Wij streven naar absoluut superieure producten waarmee u meer waar krijgt voor uw geld dan waar dan ook. Daarom hebben we ervoor gekozen om de reguliere distributieketen, die u vast en zeker kent, over te slaan.

Normaal gesproken moet een fabrikant van kookgerei haar producten verkopen aan een distributeur. Vervolgens verkoopt de distributeur aan een fysieke winkelier of online winkel, die het product weer aan u – de consument – verkoopt. Als u dus het product koopt, dan is het al meerdere keren gekocht en verkocht, waarbij meer winstmarge wordt toegevoegd tijdens elke stap. Een winstmarge die u als consument uiteindelijk moet betalen.

Dat willen we veranderen en daarom vindt u onze producten niet in de winkel. U kunt onze producten alleen maar verkopen op onze eigen officiële website. Als u een van onze producten koopt, dan koopt u die direct bij ons. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de distributie en de leveranciersketen.