Terug naar handleidingen

Welkom bij onze FAQ - ook wel bekend als Veelgestelde Vragen. We hebben de meest voorkomende vragen die we gewoonlijk ontvangen verzameld. We hopen dat dit u snel kan helpen bij het beantwoorden van uw vragen! :)

Uw Air Fryer heeft vooraf ingestelde programma's voor het bereiden van verschillende soorten voedsel.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gewicht en de dichtheid kunnen variëren voor verschillende soorten gevogelte, vis en ander vlees, dus u moet letten op de kerntemperatuur van het vlees om ervoor te zorgen dat de kooktijd voldoende is.

Houd altijd in gedachten dat het voedsel mogelijk iets minder of iets meer tijd nodig heeft, afhankelijk van het gewicht.

De programma's zijn als volgt:

1: Kippenpoten/kippenborst (kleinere stukken kip)

2: Frietjes

3: Vis

4: Biefstuk/biefstukken

5: Taart

6: Garnalen en andere kleine vis- en schaaldieren

7: Hele kip

8: Pizza

De instellingen kunnen echter worden gebruikt voor veel verschillende gerechten en niet alleen het aangegeven voedsel. U kunt ook eenvoudig de instellingen aanpassen om uw voedsel precies te bereiden zoals u dat wilt.

Koppel de stroom los van uw Air Fryer en wacht vijf minuten voordat u de stroom opnieuw aansluit.

Als u uw Air Fryer in een koude omgeving heeft bewaard, zorg er dan voor dat deze minimaal 15 minuten op kamertemperatuur komt voordat u probeert deze opnieuw te starten.

Als het display nog steeds E1 weergeeft, neem dan contact op met onze klantenservice!

Om de beste resultaten te behalen bij het gebruik van uw Air Fryer, raden we aan deze op kamertemperatuur te bewaren. Dit komt doordat als het verwarmingselement van de Air Fryer wordt blootgesteld aan koude omgevingen, het langer duurt voordat het verwarmingselement de gewenste temperatuur bereikt.

De Air Fryer zelf is gemaakt van PP (polypropyleen) en PC (polycarbonaat) plastic, en het mandje in onze Air Fryers is gemaakt van voedselveilig SPCC (staal) metaal met een siliconen coating.