DE PERFECTE PIZZA

DE PERFECTE PIZZA BEREIDEN IN EEN PAN VAN ONYX COOKWARE™

Het is makkelijker dan je denkt om de perfecte pizza te maken. Denk aan een knapperige korst, met een heerlijke saus en perfect gesmolten kaas. En dat helemaal zelfgemaakt! Je hoeft geen professionele kok te zijn, want wij geven je de beste tips voor de keuken. Hier leer je het geheim van de perfecte pizza!

LEER OM DE PERFECTE PIZZA TE MAKEN – MET EEN HEERLIJKE KNAPPERIGE KORST!

Nu denk je waarschijnlijk: oké, vertel!

Het is heel simpel: gebruik een ONYX COOKWARE™-koekenpan om je pizza te maken, en dan doen de koekenpan en je oven het werk voor je. Onze ONYX COOKWARE™-koekenpannen zijn ovenbestendig tot 250 °C. En met de revolutionaire ONYX COOKWARE™-antiaanbaklaag krijgt je pizza altijd de perfecte korst.

Dit heb je nodig:

  • Je ONYX COOKWARE™-koekenpan
  • Een oven
  • Pizzadeeg
  • Tomatensaus
  • Je favoriete pizzatoppings (inclusief je lievelingskaas)
step 1 step 2 step 3

Verwarm de oven voor op 250 °C, zodat hij klaar is om je pizza te bakken. Kies je ONYX COOKWARE™-koekenpan in het formaat dat voor je pizza wilt hebben. Vorm je pizzadeeg en leg het in je ONYX COOKWARE™-koekenpan. Let op: je hebt helemaal geen vet op de bodem nodig. Je kunt gewoon ontspannen en erop vertrouwen dat je koekenpan voor een krokante korst zorgt. Verdeel vervolgens je beste tomatensaus over het deeg.

step 4 step 5 step 6

Nu is het tijd voor de kaas. Gebruik simpelweg de kaas die je zelf het lekkerste vindt. Wij hebben verse mozzarella gebruikt, want die smaakt heerlijk en smelt ook mooi. De toppings op je pizza zijn helemaal onbegrensd, dus gebruik je fantasie en je eigen smaak! Experimenteer met verschillende smaken, kies zelf waar je zin in hebt. Als je tevreden bent met je combinatie van toppings, schuif je de pizza met pan in al in de oven voor 10 tot 15 minuten, afhankelijk van je oven.

step 7 step 8 step 9

Als de timer afgaat en je pizza er goed uitziet, haal je hem uit de oven. (Denk er wel aan dat de steel van je ONYX COOKWARE™-pan erg heet is! Geen zorgen – je kunt snel van je pizza genieten).

Verdeel een scheutje olijfolie en wat basilicumblaadjes over de pizza, en eventueel een beetje zout. Snijd je pizza in kleinere stukken. Heel handig: je kunt gewoon een mes gebruiken in de pannen van ONYX COOKWARE™, want die kunnen tegen metalen keukengerei. Dat is alles! Serveer je pizza direct en eet smakelijk!

Trots op je creatie? Deel je ONYX COOKWARE™-momenten op Instagram met #onyxcookware.

Waar wacht je nog op? Duik de keuken in en maak de beste pizza ooit met je ONYX COOKWARE™-koekenpan. Als je er nog geen hebt, vind je hier onze geweldige selectie pannen.

Bekijk hier de koekenpannen

Gepost door: Tanja, ONYX COOKWARE™