Snel ontdooien met ONYX Cookware's ontdooiplaat

Ken je dat, wanneer je plotseling bedenkt dat je vergeten bent eten uit de vriezer te halen, waardoor je nu iets anders moet bedenken voor het avondeten? Dat probleem kan opgelost worden met de ontdooiplaat van ONYX Cookware. De ontdooiplaat kan namelijk je bevroren waren tot tien keer sneller ontdooien dan wanneer je het eten gewoon in de koelkast of in de gootsteen laat ontdooien. Dit betekent dat zelfs als je het eten in de vriezer bent vergeten, je nog steeds op tijd het avondeten klaar kunt hebben.


Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om bevroren eten uit de vriezer te halen en in minder dan 30 minuten klaar is om te worden bereid. Dit gebeurt simpelweg door het bevroren eten op de ontdooiplaat te leggen. In deze blogpost kun je meer voordelen van onze ontdooiplaat ontdekken.

Voordelen van ONYX Cookware's ontdooiplaat

  • Gezonder: Een snelle en gelijkmatige ontdooiing is gezonder. Dit komt omdat bij ontdooien in de koelkast of gootsteen het buitenste deel van het eten sneller kan ontdooien dan het midden, wat bacteriegroei kan bevorderen, vooral als het eten dichtbij de "ten minste houdbaar tot"-datum was voordat het werd ingevroren. Onze ontdooiplaat zorgt ervoor dat het eten gelijkmatig en snel wordt ontdooid, wat de kwaliteit behoudt en het risico op bacterievorming vermindert.
  • Reiniging: De ontdooiplaat is ontworpen om gemakkelijk te reinigen te zijn, door hem gewoon onder water te spoelen of in de vaatwasser te doen. Op deze manier hoef je geen tijd te besteden aan het schoonmaken van de ontdooiplaat, zodat je je meer kunt concentreren op het koken en minder op het opruimen.
  • Materiaal: De ontdooiplaat is gemaakt van een efficiënte geanodiseerde aluminiumlegering, die bekend staat om zijn uitstekende warmtegeleidingsvermogen. We hebben dit verbeterd met een warmtegeleidingsontwerp dat zowel warmte als kou zeer effectief kan absorberen zonder het gebruik van elektriciteit.
  • Alle diepvriesproducten: De ontdooiplaat is geschikt voor alle diepvriesproducten. Of het nu gaat om het snel ontdooien van vlees, of het verzachten van een ijsdessert, onze ontdooiplaat klaart de klus efficiënt.

Koop een ontdooiplaat van ONYX Cookware

Nu weet je waarom je een ontdooiplaat van ONYX Cookware moet kiezen. Het is namelijk de perfecte oplossing voor een druk leven, voor jou die zowel tijd, gezondheid als smaak waardeert. Je vindt de ontdooiplaat hier. Onthoud dat, terwijl de ontdooiplaat van ONYX Cookware een geweldig hulpmiddel is in de keuken, het aan de individuele gebruiker is om de juiste behandeling en hygiëne van voedsel te waarborgen. ONYX Cookware neemt geen verantwoordelijkheid voor voedselveiligheid gerelateerd aan het gebruik van onze producten.

Producten gebruikt in dit artikel

Lees meer