We hebben de meest gestelde vragen over onze Airfryers verzameld. We hopen dat deze FAQ-sectie je vragen beantwoordt. Als je niet vindt wat je zoekt, ben je altijd welkom om direct contact met ons op te nemen!

Je Airfryer heeft een reeks vooraf ingestelde programma's voor het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het is belangrijk om te onthouden dat het gewicht en de dichtheid kunnen verschillen tussen de verschillende soorten gevogelte, vis en ander vlees. Je moet daarom letten op de temperatuur van het vlees om zeker te zijn dat de tijd die het krijgt voldoende is. Een goede vuistregel is dat het eten iets minder of iets meer tijd nodig heeft, afhankelijk van het gewicht.

De Airfryers hebben de volgende programma's:

  • Kippendijen/kipfilet
  • Frietjes
  • Vis
  • Biefstuk
  • Taart
  • Garnalen en andere kleine vissen en schaaldieren
  • Pizza
  • Hele kip (5 L + 8 L)
  • Spek (4 L)
  • Groenten (dual)

De instellingen kunnen worden gebruikt voor verschillende gerechten, niet alleen het voedsel dat het programma aangeeft. Je kunt het programma gemakkelijk aanpassen om je eten op precies de juiste temperatuur en tijd te bereiden.

Als je Airfryer foutcode E1 toont, kun je het volgende doen:

1. Haal de stroom van je Airfryer af en wacht 5 minuten voordat je hem weer op het stroom aansluit.

2. Als je je Airfryer op een lage temperatuur bewaart, zorg er dan voor dat je de Airfryer minstens 15 minuten op kamertemperatuur laat opwarmen voordat je probeert hem weer te starten.

Als je het bovenstaande hebt geprobeerd en het display toont nog steeds E1, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op https://onyxcookware.be/pages/neem-contact-op

We raden aan om je Airfryer op kamertemperatuur te bewaren om het meest optimale resultaat te behalen bij het gebruik van je Airfryer. Als het verwarmingselement van je Airfryer aan koele omstandigheden wordt blootgesteld, zal het langer duren om de gewenste temperatuur te bereiken.

Wanneer het aanstaat, moet het 30 cm van de muur af staan.

De Airfryer zelf is gemaakt van PP en PC plastic. De mand in de Airfryer is gemaakt van SPCC metaal van voedselkwaliteit, met een siliconen coating.

Accessoires: De bakvorm is gemaakt van roestvrij staal met een keramische coating, het rooster is gemaakt van roestvrij staal terwijl de muffinvorm, mat en liner van siliconen zijn gemaakt.

4 L: 19,2 x 19,6 x 12 cm

5 L: 22,6 x 21,8 x 12 cm

8 L: 26,4 x 25,5 x 13 cm

Dual: 24,1 x 15,3 x 11,7 cm

Grill: 22,9 x 11,7 cm